I forlængelse af TIP 2, vil jeg også anbefale at oprette en virksomhedsside på facebook. I modsætning til en personlig profil, er en Facebook virksomhedsside som standard offentlig. Alle Facebook brugere kan ”Like” eller blive ”Fan” af din side, uden at kræve godkendelse fra en anden person, som dig. En fantastisk mulighed for din virksomhed til at blive opdaget. Når du er logget ind på Facebook, kan (og skal) du oprette en virksomhedsside her: http://www.facebook.dk/pages/create.php

Når du begynder at opsætte din side, skal du først vælge, hvilken type side du ønsker at oprette. Vælg den type der bedst beskriver din
virksomhedstype. Efterfølgende kan du vælge en kategori, hvor dit brand bedst passer ind, samt et navn. (Skriv helst dit firmanavn, da det gør det nemmere at finde din virksomhed senere hen).

Tip 3: Online tilstedeværelse via Facebook.